Ons Verhaal | Bed and Breakfast 't Schutje

_Y5A6700-Aangepast-.jpg _Y5A6748-Aangepast-.jpg 002.JPG

Even voorstellen

Wij zijn Riny en Martien Winters en zijn in 2012 gestart met onze Bed and Breakfast. Een hele leuke uitdaging! Wij wonen al sinds 1986 op ’t Schutje te Soerendonk waar wij elke dag weer genieten van de heerlijke, natuurrijke omgeving.

We hebben een voorliefde voor Oostenrijk en na vele tripjes en overnachtingen in o.a. B&B’s in Oostenrijk is het idee geboren om een klein stukje Oostenrijk naar het kleine Soerendonk te brengen.

Dat is ons gelukt! Wij hebben in 2012 een mooie, nieuwe Bed & Breakfast op ons eigen, geliefde, natuurrijke landschap gebouwd. Onze B&B is gebouwd in Oostenrijkse sferen en bevat vier mooie, ruime kamers met eigen badkamer en een prachtig uitzicht over het platteland. Nu kunnen we ook onze gasten laten genieten van onze mooie omgeving. 

 

Paardenliefhebbers in hart en nieren.. 


Bovendien zijn wij paardenliefhebbers en beoefenen wij met veel plezier de paarden- mensport. Onze omgeving leent zich uiterst goed voor mooie buitenritten te paard. Wij bieden onze gasten dan ook de mogelijkheid om met eigen paarden te komen overnachten. B&B 't Schutje beschikt over paardenstallen, weiland en zelfs een rijbak van 25 x 50m! Ideaal voor mede paardenliefhebbers. 

 

Kom genieten van ons Brabantse platteland!


We runnen onze Bed & Breakfast nu al zes jaar met heel veel plezier! Komen jij, je vrienden en familie ook genieten van ons Brabantse platteland? Geniet bij ons van rust, natuur en gezelligheid.

Wij verwelkomen je graag!Met vriendelijke groet,

Riny en Martien Winters

 

Recreatieboerderij 't Schutje

  • 't Schutje 6
  • 6027 NJ Soerendonk
     
  • Telefoon: +31 (0)6 36 01 64 84
  •  
  • Email: