Gastenboek

Hoe heeft u het verblijf in B&B ‘t Schutje ervaren? Laat het ons weten en schrijf een berichtje in ons gastenboek. Hartelijk dank!Bericht 16-20 van 46.

de VBK ruiters ( Hoge-mierde , Nederland )

26-05-2015 13:29

met een aantal ruiters overnacht bij 't schutje

het is een prachtige locatie zowel voor ruiters fietsers en wandelaars. je kunt daar alle kanten op. het ontvangst is erg gastvrij, je voelt je meteen op je gemak mooie kamers eigen sanitaire badkamer op je kamer en de bedden zijn uitstekend
het ontbijt op en top verzorgd. het was een geweldig weekend om zeker nog eens terug te komen en het door te vertellen dat je hier goed te vertoeven is bedankt familie Winters


Familie Groenen ( Valkenswaard , Nederland )

28-08-2014 09:39

Met de familie, 4 broers en onze vrouwen, overnacht bij B&B 't Schutje in Soerendonk. Het was super : gastvrije ontvangst, fantastische accommodatie, geweldige kamers allemaal met eigen toilet en badkamer en een zeer goed bed, alles tot in de kleinste details mooi afgewerkt. Super schoon en netjes, met een geweldig ontbijt het was een heel fijn verblijf bij 't Schutje.
Dank aan Familie Winters.


schrijver ( wasenaar , nederland )

02-07-2014 15:59

op woensdag 25 juni 2014 overnacht op recreatieboerderij t schutje. het was fantastisch, heerlijk geslapen en de volgende morgen heerlijk ontbeten.
was toppie, komen zeker terug.


Carla van Vliet ( Capelle aan den IJssel , Nederland )

05-01-2014 19:30

Met 6 dames overnacht na weer een etappe van het Pelgrimspad te hebben gelopen. De B&B bleek 5,9 km van onze route weg te liggen. Geweldig dat we opgehaald werden door de eigenaar en de volgende dag weer terug op onze route gebracht werden. De kamers waren mooi, ruim, brandschoon en we hadden een heerlijke douche. 's Ochtends een lekker en uitgebreid ontbijt. Conclusie: een aanrader waar ik zeker terug zal keren.


Saskia

24-11-2013 21:55

Begin van deze maand hebben wij (5 dames) het laatste weekendtraject van het Brabants Vennepad gelopen. Na een tocht van bijna 25 km kwamen we moe en nat aan bij de B&B, waar we hartelijk werden ontvangen in de 'huiskamer'. 's Avonds na het diner (in het nabij gelegen restaurant) hebben we nog lekker nagezeten bij de haard met een glaasje wijn. Na een goede nacht, heerlijke douche en een uitgebreid ontbijt hebben we onze laatste km's gelopen naar Valkenswaard. Een prachtige tocht, zoals Riny ons al vertelde. Een prachtige B&B en een mooie omgeving, zeker de moeite waard om naar toe te gaan!


Recreatieboerderij 't Schutje

  • 't Schutje 6
  • 6027 NJ Soerendonk
     
  • Telefoon: +31 (0)6 36 01 64 84
  •  
  • Email: