Gastenboek

Hoe heeft u het verblijf in B&B ‘t Schutje ervaren? Laat het ons weten en schrijf een berichtje in ons gastenboek. Hartelijk dank!Bericht 11-15 van 46.

Jan ( Nuenen , Nederland )

11-09-2017 17:39

Dat de Fam. Winters een zeer goede en gastvrije B&B, hebben wij met vijven al in september 2014 ervaren.(Ook onze paarden.) Maar als Martien dan de zeer mooie plekjes (Peerkesbos,Daantjes Hoeve) in de omgeving in kaart brengt, die via de ruiter/menroutes en mooie binnendoor paden te bereiken zijn, dan heb je als menner een geweldige week. We hebben er van genoten!!!


Verhulst ( Sint-Gillis-Waas , België )

31-10-2016 11:42

Net fantastisch weekend gehad bij deze B&B. Het was echt super en zéker voor herhaling vatbaar. Zéér vriendelijk ontvangen,super mooi ingerichte en verzorgde kamers! Superlekker ontbijt Rieni stond 's morgens klaar om onze eitjes te bakken een ontbijt met variatie. Hulp bij wandelroutes was ook geen probleem direct een volledige uitleg gekregen, niets is voor deze mensen teveel! Kortom je komt hier zeker niets tekort! Ons zien ze hier zeker nog terug. Een aanrader!Dank u Rieni en Martien


Martin en Joke ( Alphen aan de Maas , nederland )

09-09-2016 13:54

Net thuis van een paar supermooie dagen bij recreatieboerderij 't Schutje.
Erg mooi gebied om te mennen.
En fijne fiets routes!
Geweldig mooie kamer zeer schoon.
Wij zijn nog aan het nagenieten !!!

Met dank aan Rieni en Martien .


Niels en Greet ( Ouderkerk aan den Yssel , Nederland )

17-05-2016 21:47

Mooie, goed verzorgde B&B. Een plek om nog eens naar terug te gaan. Gastvrije eigenaren. Prima bed en zeer uitgebreid ontbijt. De omgeving is prachtig om te wandelen, fietsen en paard te rijden. Gezellige dorpen in de omgeving.


Piet Middelkoop ( Maarssen , Nederland )

21-09-2015 07:28

Met mn MTB fietsmaten een weekend gelogeerd bij Rieni en Martien. Prima verzorgde B&B waarbij comfort en gastvrijheid hoog in t vaandel staan! Toplocatie . Na een dag modderhappen is het goed "thuiskomen" Lekkere douche voor je zelf en voor je fiets;-) Wij gaan zeker weer terug!


Recreatieboerderij 't Schutje

  • 't Schutje 6
  • 6027 NJ Soerendonk
     
  • Telefoon: +31 (0)6 36 01 64 84
  •  
  • Email: