Fietsvakantie

041.jpg 055.jpg

De perfecte locatie voor uw recreatieve én actieve fietsvakantie!

B&B ‘t Schutje ligt midden in het fietsroute netwerk. Met de knooppuntenkaart zijn diverse routes uit te zetten en u kunt direct vertrekken vanaf onze bed and breakfast! De fietskaarten zijn beschikbaar in de B&B. Ook mountainbikers en toerfietsers kunnen hier hun hart ophalen.

Uw fietsen kunnen in een afgesloten ruimte gestald worden, waar ook mogelijkheid is om elektrische fietsen op te laden. MTB's kunnen na een modderige tocht afgespoten worden in een wasplaats.


Fietsen met Streken arrangement

Speciaal voor alle fietsliefhebbers, die houden van culinaire geneugten en bijzonder overnachten, bestaat het arrangement Fietsen met Streken. B&B 't Schutje is één van de overnachtingslocaties in de Fietsen met Streken route 'De Peel'. Fietsen met Streken wordt gekenmerkt door de schitterende en afwisselende landschappen, de gemoedelijke dorpjes en het bourgondisch leven. Bent u een fiets- en natuurliefhebber? Boek dan het Fietsen met Streken, route De Peel arrangement! Wij verwelkomen u graag in onze B&B.

Meer informatie over het Fietsen met Streken arrangement vindt u op: www.fietsenmetstreken.nl


MTB en Toerfietsen; een sportieve fietsvakantie

B&B 't Schutje is een uitstekende uitvalsbasis voor een (trainings-)weekend mountainbiken of toerfietsen. In de nabije omgeving zijn zowel vlakke als meer glooiende / heuvelachtige routes te fietsen. Zo biedt de omgeving voor iedere fietsliefhebber (getraind of niet) leuke routes.

Indien gewenst bieden wij de mogelijkheid om met u mee te gaan en de route voor u uit te zetten. Doordat wij de omgeving op ons duimpje kennen kunnen wij een route naar wens voor u uitstippelen. Deze mogelijkheid dient bij de boeking aangegeven te worden. Prijs is afhankelijk van het aantal personen, duur, tijdstippen e.d. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

In de directe omgeving van B&B 't Schutje vindt u diverse MTB routes, bijvoorbeeld: http://www.mtbroutes.nl/route/1017/Soerendonk.

Neem een kijkje op www.mtbroutes.nl en bekijk de vele MTB routes in de omgeving.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over de diverse mogelijkheden? Neem direct contact met ons op. 

Recreatieboerderij 't Schutje

  • 't Schutje 6
  • 6027 NJ Soerendonk
     
  • Telefoon: +31 (0)6 36 01 64 84
  •  
  • Email: